You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...Kaarten Theatershow "Lost in Music" nu verkrijgbaar op theater-haarlem.nl...

Dansles //

Hip-Hop - Streetdance


So You Think You Can Dance?

Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven................ we can make you dance!


SPECIALE ACTIE!
Doe 3 lessen Open-Class-Tuesday hiphop intermediate/advanced level met Xenisa en doe mee met de theatershow op 11 & 12 juni a.s. in de Philharmonie. Dans je niet (meer) bij ons in een vaste groep, maar vind je het wel leuk om te schitteren op het podium, geef dan snel op! Kosten zijn €37,50 voor drie lessen en deelname aan de show.


SEIZOEN 2021/2022

Dit seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk op het lesrooster voor de juiste tijden, en schrijf in!


PROEFLES

Op 6 september zijn we gestart met de open-les-week en inmiddels dus al weer even aan de gang. Wil je alsnog een proefles doen, dan kan dat als er nog ruimte is in de betreffende groep. Geef je op met het proeflesformulier en je komt automatisch op de gastenlijst. Een proefles kost €10,-, bij inschrijving voor de cursus verrekenen we dat met het resterende lesgeld.


TARIEVEN (seizoen 2021/2022)

De lengte van de les bepaalt de prijs. Minikids en kids dansen 45 minuten, teens en ouder een uur.

Les van 45 minuten;  
€ 250,- of in 2 termijnen van € 132,50 in september en januari.  

Les van 1 uur (<21 jaar); 
€300,- of in 2 termijnen van € 157,50 in september en januari.

Les van 1 uur (volwassenen >20 jr) ;
€340,- of in 2 termijnen van €177,50 in september en januari. 
Knipkaart 10x €125,- , losse les €13,50 

Klik hier voor het gehele tarieven overzicht.


INSCHRIJVEN

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Let op, kids, boys only en breakdance beginnerslessen zijn lessen van 45 minuten, alle andere reguliere lessen duren 60 minuten. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en het ledenportaal.

Opgave geldt voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van september tot de theatervoorstelling in juni 2022. In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen. Na de meivakantie zijn er alleen speciale repeteerlessen voor de eindvoorstelling. Tussentijds opzeggen kan alleen per januari, je dient dat vóór 15 december van het lopende seizoen schriftelijk of per mail aan te geven.


LOSSE LESSEN

Voor komend seizoen hebben we naast de reguliere lessen ook een aanbod met losse (hiphop)lessen van leuke top-docenten.
Dit zijn de OPEN-CLASS lessen, lessen die je ook zonder lidmaatschap kunt volgen! Vast in het rooster op dinsdag is Xenisa. Aanmelden voor leden via de Grib app. Nieuwe leden kunnen gebruik maken van het inschrijfformulier.

Voor overige open lessen, hou de agenda in de gaten!

JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met www.jeugdcultuurfonds.nl