You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...Kaarten Theatershow "Lost in Music" nu verkrijgbaar op theater-haarlem.nl...

Dansles //

Salsa & Bachata


Salsa LA-Style

Salsa, een trend van deze tijd zit als dans in onze stijldanscursussen, maar is er ook als aparte cursus voor de specialisten. Lekker de voetjes van de vloer op tropische klanken. Als we het over Salsa hebben kun je grofweg 2 stijlen onderscheiden, Salsa (LA-style) en Cubaanse Salsa. Voor beide stijlen kun je bij ons terecht.

De lessen Salsa (LA-style) en Bachata worden verzorgd door Sederick Short samen met Annetje Riel, pioniers van Salsa en Bachata in Nederland. Zij zijn al heel lang actief in de 'Salsa-scene' en is op de hoogte van alle "ins en outs", kortom kwaliteit gewaarborgd! 

Rooster van 22 november-14 maart;

Maandag 19:40-20:30 uur - Salsa beginners 1 (start 7-2-22)
blok van 6 lessen voor €65,- per opersoon

Maandag 20:30-21:20 uur - Intermediate Salsa/Bachata
Maandag 21:20-22:10 uur - Salsa beginners 2
Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon

Inschrijven

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en het ledenportaal. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven. Wil je eerst een proefles doen, druk dan op de knop 'proefles'Cubaanse Salsa

De lessen in Salsa Cubana  zijn op donderdag en vrijdag in Haarlem, en worden verzorgd door Salsa-dansschool 'Sabor de Cuba'. De dansleraar is Jose Luis Pelayo uit Havana, Cuba. Een professionele danser die zich heeft gespecialiseerd in diverse traditionele Cubaanse dansstijlen. Zijn kennis en de liefde voor de dans maakt dat zijn danslessen, gepassioneerd en uniek zijn. José biedt zijn cursisten meer dan alleen Salsa Cubana, maar laat ze kennis maken met de diverse cubaanse dansstijlen. José danst met cool footwork,veelzijdig, stijlvol, elegant en beschikt over een groot repertoire aan danspatronen. Smooth body movement of iets moois met elegant uit de Salsa Cubana, Rumba, Son en Afro heel subtiel en tegelijk uiterst krachtig. Hij creëert een aangename sfeer die voelt als een vakantie op Cuba.

Meer info: www.sabordecuba.nl , info@sabordecuba.nl of 0634487256. Inschrijven voor de lessen op woensdag en donderdag in Haarlem via info@sabordecuba.nl

Beginners - donderdag 20:10 uur
Semigevorderd - woensdag 20:30 uur
Gevorderd - donderdag 21:10 uur


Bachata

Bachata is één van de dansvormen die naast Salsa op de Salsa feesten gedanst wordt, een leuke, iets rustigere dansvorm.
Een nieuw blok met beginnerslessen start wellicht weer in januari 2022, hou de info in de gaten.

Blokken van 10 lessen voor € 105,- per persoon.


Inschrijven 

Druk op de knop 'inschrijven' en je komt op het formulier om alles te regelen. Bij inschrijven maak je eerst de keuze van abonnement en daarmee de wijze van betaling, en dan selecteer je de juiste les. Ben je al lid en zit jouw mailadres al in het systeem, dan kun je alles regelen via de app en de het ledenportaal. Kom je als paar, dan graag beide personen opgeven.


Salsa Solo Ladystyling

Voor de komende lessen in september staat de ladystyling niet op het programma. Zo gauw de lessen weer doorgaan komt het terug op het rooster.