You Tube kanaal De Vos Dancestudios

...Nieuwe serie stijldansen voor beginners vanaf 6 februari, Salsa v.a. 7 februari...

Nieuws

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwsberichten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor onze nieuwsbrief!

 

update corona 06-11-2021

Publicatiedatum:06.11.2021

Helaas zijn we genoodzaakt om een coronatoegangsbewijs te vragen bij binnenkomst van alle personen vanaf 18 jaar of ouder. Wij vinden dit een lastige maatregel en we begrijpen dat dit bij jullie gevoelig kan liggen. In principe is iedereen altijd welkom bij ons, ons idee van gastvrijheid is al een tijd ver te zoeken, dat vinden we jammer. We gaan graag het gesprek met jullie aan, mochten jullie hier behoefte aan hebben. Je kan altijd vooraf even bellen.

Natuurlijk blijven de eerdere regels van kracht;

  • bij binnenkomst handen ontsmetten
  • zoveel mogelijk thuis van toilet gebruikmaken
  • en het belangrijkste, bij klachten, blijf thuis!

Zie ook het basisprotocol Dansondernemers Nederland

Opnames Theatershow 2021

Publicatiedatum:21.04.2021

Ondanks alle beperkingen zijn we de afgelopen weken lekker aan het dansen, weliswaar niet binnen in onze mooie studio, maar buiten, vaak met een lekker zonnetje erbij. Onze docenten zijn sindsdien bezig met leuke choreografieën die we graag aan alle ouders en andere belangstellenden willen laten zien. Normaal doen we dan met een fantastische eindvoorstelling als afsluiting in de Stadsschouwburg. Maar wat is er nog normaal deze tijd...? Er moet een wonder gebeuren wil dat dit jaar door kunnen gaan zoals we gewend zijn, en we geloven eigenlijk niet in wonderen....

Maar we gaan er toch alles aan doen om iets van een voorstelling te laten zien!

Zoals we al eerder hebben aangegeven, hebben wij de schouwburg gereserveerd voor het weekend van 4/5/6 juni. Omdat de verwachting is dat we nog geen publiek in de zaal kunnen laten, gaan we de voorstelling opnemen en op een later moment streamen. Dat opnemen doen we groep voor groep op zaterdag 5 juni. We zullen snel een indeling maken zodat jullie weten welke tijd je er voor vrij moet houden, maar houd voor nu de hele dag nog even vrij. Met enkele groepen zullen we vrijdagavond 4 juni extra repeteren in de schouwburg.

Hou allemaal de mail goed in de gaten, zo gauw er meer info is delen we dat langs deze weg.

parkeren en fietsen

Publicatiedatum:06.10.2018

Per 1 oktober heeft de gemeente besloten het parkeerbeleid te moeten aanpassen en helaas een stuk duurder te maken. Op de Zijlweg voor de deur is een short-stop zone, dat betekent dat je een half uur kunt parkeren voor €0,50, parkeer je langer dan is het tarief €3,60/uur. In de straten om ons heen is een vergunning-zone, daar kun je maximaal 3 uur parkeren voor hetzelfde tarief van €3,60/uur. In de avonduren (m.u.v. koopavond) kun je voordelig parkeren in de Raaks parkeergarage voor €3,19 voor een hele avond. Het betaald-parkeren geldt van maandag t/m zaterdag van 09:00-23:00 uur, en nu ook op zondag van 13:00-23:00 uur.

Het voordeligst is natuurlijk om op de fiets te komen. Let dan wel even op waar je de fiets neerzet, graag zoveel mogelijk in de fietsenrekken. De stoep is bij ons vrij breed, dus als de rekken vol zijn kun je hem ook gewoon los parkeren, maar let er dan wel op dat hij niet een ingang van onze buren belemmert en zet hem ook niet tegen een glazen etalageruit aan.

Jeugd Sport/Cultuur Fonds

Publicatiedatum:18.08.2013

De Vos Dance Studio's werkt samen met het Jeugd Sport/Cultuur Fonds om dans voor een breed publiek toegankelijk te maken. Voor informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning kun je contact opnemen met;

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem
Postbus 5363
2000 GJ Haarlem

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd sport - cultuurfonds